Sinds 1973 Honda dealer

Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer voor de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen. Wij nodigen u graag uit in onze vestiging in Assen om verder kennis te maken onder het genot van een kopje koffie en een proefrit in de Honda van uw keuze.

Samen met onze medewerkers staan voor onze zaak en dat betreft het verlenen van hoogwaardige gekwalificeerde service aan Honda rijders. Dit uit zich vooral in het persoonlijke contact en de zeer vlakke organisatiestructuur van ons bedrijf. Wij zijn in staat zowel; de particuliere -als de zakelijke gebruiker van een Honda, mobiel te houden. Naast onze modern geoutilleerde serviceafdeling met zeer goed getrainde Honda-monteurs hebben wij uiteraard de beschikking over een goed voorziene onderdelen magazijn en last but not least een perfecte salesafdeling.

Schade aan uw auto?

Wanneer uw kostbare automobiel schade mocht oplopen, dan kan dit door ons geheel verzorgd worden. U hebt er geen omkijken naar. Een goede leenauto is indien gewenst voor u beschikbaar. Maak een afspraak met onze werkplaats voor schadeherstel.

Optimaal afgestemd op uw mobiliteitswensen

De vlakke organisatiestructuur van onze organisatie stelt ons in staat onze dienstverlening zo optimaal mogelijk op uw mobiliteitswensen af te stemmen. Wij zullen vanuit ons bedrijf in Assen er alles aan doen u als klant te allen tijde mobiel te houden.

Onze vestiging

 1. Autobedrijf Borghstede
  Assen
  Industrieweg 44a
  9403 AB Assen
  Tel 0592 344495
  Route en openingstijden