Honda Borghstede: uw dealer voor onderhoud in Groningen en Drenthe

Onderhoud, reparatie, apk en nog veel meer

Is het tijd voor onderhoud aan uw Honda? De officiële dealer voor de provincies Groningen en Drenthe is Honda Borghstede in Assen. Maak dus vandaag nog een afspraak voor een apk, onderhoudsbeurt of reparatie van uw Honda.

Honda Borghstede: uw dealer voor onderhoud in Groningen en Drenthe

Zelfs een Honda kan niet zonder goed onderhoud. Om de veiligheid en Japanse betrouwbaarheid te blijven garanderen heeft uw auto af en toe een beetje liefde en aandacht nodig. Bij Honda Borghstede in Assen krijgt uw Honda de zorg die hij verdient. Wij zijn dé officiële dealer voor Honda-onderhoud in de regio Groningen en Drenthe. Dus woont u in Meppel, Hoogeveen, Emmen of Roden? Of in Stad Groningen, Delfzijl, Hoogezand, Stadskanaal, Veendam of Winschoten? Dan bent u bij ons van harte welkom voor al uw Honda-zaken.

Maak nu een afspraak

Wij hebben ervaren monteurs die alles weten over uw Honda Civic, Jazz, HR-V, CR-V en alle andere modellen. Onze werknemers worden regelmatig bijgeschoold door de fabrikant, waardoor u er zeker van bent dat wij op de snelste en meest efficiënte manier het onderhoud uitvoeren. Dat scheelt u tijd, geld en ongemak. Bij elke onderhoudsbeurt krijgt u bovendien gratis Honda Assistance, met pechhulp in heel Europa.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Schadeherstel
  • Ruitreparatie en -vervanging
  • Nieuwe zomer- en winterbanden en bandenopslag
  • Autofinanciering
  • Honda-verzekeringen met verlengde garantie
  • Reinigen, vullen en eventueel repareren van airconditioning

Vervangend vervoer is bij ons gratis, zowel bij schadereparatie als een onderhoudsbeurt.

Onderhoudsherinnering

Honda maakt het u graag gemakkelijk en daarom zijn de meeste modellen voorzien van een herinneringssysteem, dat aangeeft wat voor soort onderhoud uw auto nodig heeft. Als uw auto niet met dit systeem is uitgerust, dan zorgen wij ervoor dat u op tijd een waarschuwing krijgt. We sturen u een herinnering als het tijd is voor onderhoud en een apk-keuring, zodat u onnodige kosten kunt voorkomen.

Ook zonder afspraak wordt u bij ons geholpen, bijvoorbeeld als uw auto een lekke band, een lege accu of een kapotte uitlaat heeft. Onze ervaren monteurs doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Door uw Honda in gezonde conditie te houden geniet u niet alleen meer van uw auto, maar krijgt u ook een hogere restwaarde bij inruil. De auto voldoet dan namelijk  aan de eisen van ons occasionlabel HQP, waarmee de volgende eigenaar 3 jaar optimale zekerheid krijgt. Een auto kopen die is onderhouden bij een officiële merkdealer, dat willen we toch allemaal?