Borghstede Quality+ occasions

Hebt u uw oog laten vallen op een mooie Honda occasion die onder het Borghstede Quality+ programma valt? Hier vindt u alle informatie over het Borghstede Quality+ programma voor Honda occasions.

Waarom kiest u voor een Honda occasion binnen het Borghstede Quality+ programma?

Wanneer u kiest voor een Borghstede Quality+ auto, kiest u niet voor zomaar een gebruikte auto. U kiest voor een gebruikte auto met vele zekerheden waarbij de Bovag, de APK, de Nationale Autopas en het Borghstede Quality+ -keurmerk ondersteunend zijn.

Lees meer over Borghstede Q+ met autoverzekering

Onbezorgd rijplezier

Wij bieden u een exclusief zekerhedenpakket bij de aanschaf van een Borghstede Quality+ occasion. Dit keurmerk is van toepassing op occasions die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Dit geldt uiteraard alleen voor Honda occasions!

Uniek: Tot wel 12 jaar oud en toch technische garantie

Welke Honda occasions komen voor dit label in aanmerking? Honda staat voor kwaliteit. Op basis van deze kwaliteit kunnen wij binnen dit label Honda auto’s aanbieden tot een leeftijd van 9 jaar en een maximale kilometerstand van maar liefst 180.000 km. Met de Borghstede Quality+ met autoverzekering heeft u maar liefst tot een leeftijd van 12 jaar oud garantie!

De 7 zekerheden van Quality+

  • Altijd 24 maanden 24 uurs Honda Assistance, zonder kilometerlimiet
  • Omruilgarantie
  • Nieuwe APK
  • Geen periodieke onderhoudskosten de eerste 20.000 km of 12 maanden
  • Reconditionering
  • 100+ puntencheck

Lees meer over de 7 zekerheden

Wilt u meer informatie?

Of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en informeer bij een van onze verkopers.

Neem contact op